I tisdags var vi och jagade älg igen. Vi sökte av tre stora såtar och Djingis sprang sammanlagt 35 cirka kilometer. Men tyvärr var det dåligt med älg så det blev inget skjutet. Vi såg i alla fall en massa rådjur.

Idag var jag med och jagade rådjur. Djingis var lite arg över att sitta i bilen och vänta men idag var det Doris och Svantes tur att jobba. Strax efter första släppet fick Doris hundförare skjuta för henne och även Svante jagade något en bit.

Efter fika och ha tittat på den fällda killingen så plaserade vi ut oss igen och jag fick ett fint pass. Efter en stund fick Svante upp ett spår och drev två rådjur förbi mig på ca 40-50 meter. Hade jag bara ställt mig närmare åt det hållet hade jag kunnat skjuta. Jag tror vi hade sammanlagt 7 rådjurs observationer idag vilket var riktigt roligt.