I fredags åkte jag och Mattias till Karlskoga. Vi kom fram vid elva tiden och jag slängde mig in i bastun som stod uppvärmd och fylld med fäktare.

På lördagen så började vi dagen med lite så kallad "speed dating" vilket helt enkelt var ett cirkelsystem för att alla skulle få sparras mot alla. Det var otroligt roligt men också lika jobbigt. På eftermiddagen blev det helt enkelt vanlig sparring där man bjöd upp till fight. Jag hade riktigt roligt och lärde mig mycket. Efter sparringen så blev det bastu och sen åt vi restaurang. Det var mycket trevlig stämning och alla var glada. Efter maten diskuterades alltifrån fäktning till ja allt annat med.

På söndagen sparrades det både på förmiddagen och eftermiddagen och jag fick filmat lite med. Vi tog även lite bilder. Strax innan fyra åkte jag och Mattias hemåt.

Här är gänget utan jag själv som håller kameran och Lena från Floda.

Här har ni all sparring jag fick filmat:



Så vill jag tacka alla för en trevlig helg och all superbra sparring!!!