I torsdags var det jag Patrik och Marcus på träningen. Det blev ett halv lugnt pass med en massa frispel och sparring. Jag försökte fästa in lite med stötbaserat spel och därför använde vi oss lite av värjorna vilket hjälpte en hel del.

På fredagskvällen var jag och Djingis ute och jagade grävling. Han var jätte duktig och gick med mig hela tiden och sökte av i närområdena. När det började bli dags att avsluta tog han sig en liten tur ner åt en bäck på kanske 2-300 meter och ställde där något. Jag försökte ta mig närmare men det ville sig ej. Jag är rätt säker på att det inte var älg han ställt för skallet var alldeles för lugnt för det. När han väll släppt djuret kom han tillbaka till mig. Jag hörde då en närliggande villas gråhund skälla och utgår helt enkelt från att djuret drog åt det hållet.

Igår var jag ute och red i ca 1 timme och en kvart. Det blev en vända runt närområdet där Therése bor. Det var min första turridning men som tur var hade jag med mig Therése lillasyster som har bra koll på det här med hästar och sånt.